Re: Neschopenka
Na neschopence je diagnóza?
Měla jsem to teď - jedna ukončená 31.3., nová od 1.4. Mezitím paní nebyla v práci.
V té dubnové už se neplatila náhrada mzdy v 14 dnech, vše platí OSSZ.
Na OSSZ jsem musela poslat 2 přílohy, stejné rozhodné období, jen různá čísla neschopenek.
Re: Neschopenka
řešila jsem nedávno, navíc s tím, že prvních 14dní byl PÚ a pak nějaká mini operace očí. Vystaveno tedy jedním doktorem, ale různé "nemoci" a taky to prošlo, na sociálce mi řekli, že je to o.k..... a pokud jde o PN bez nástupu do práce, zasílají se dvě přílohy na OSSZ se stejný RO ale různými čísly PN a ještě po mě chtěli, abych jim napsala, že paní opravdu mezi nic neodpracovala..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
27. 5. 2015 10:20
Dobrý den, prosím o radu. Zam-ec měl vystavenou neschopenku od obvodního lékaře od 21.5. - 24.5., od 25.5. má vystavenou novou neschopenku od ortopeda. Bude se to brát jako nemoc pokračující i když je to jiná diagnóza??? nebo zase od 25.5. prvních 14 kal. dní platí firma a dále bude OSSZ, protože bude dlouhodobě nemocen. děkuji