Re: Dodatečné daňové přiznání u FO
Já nejsem odborníkem na zvukovou techniku, ale já bych minimálně ty reproduktory dala jako soubor majetku, protože, aby to dobře hrálo, musí se pořídit basové, středové a výškové reproduktory a každý sám o sobě je nanic. Já osobně bych i mixpult dala jako součást aparatury a to včetně kabeláže a těch dalších elektronických udělátek. Protože až když to poskládáte dohromady, může začít hudební produkce.....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 6. 2015 13:29
Dobrý den, prosím o radu. Kamarád FO si za loňský rok neuplatnil do výdajů asi tři faktury na nákup hudební aparatury - celková hodnota cca 35000,-Kč. Můžeme podat dodatečné daňové přiznání za loňský rok a uplatnit zde zapomenuté výdaje? Kdyby ano, tak daňové přiznání se celé udělá znovu a nebo se zde vyčíslují jen rozdíly oproti původnímu daňovému přiznání? Děkuji za rady a pomoc, nikdy jsem to neřešila.