Re: odchod zaměstnance / dovolená
Děkuji za pomoc, ale jak již píšu v h. jsem hledala ale nic takového jsem tam nenašla. Mohu Vás požádat, pokud mi nechcete na toto reagovat znovu, tak mi poslat odkaz na danou diskuzní otázku o které mluvíte, ve které je tedy to na co se ptám? Opravdu to nenacházím. Děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 6. 2015 10:36
Dobrý den všem, našla jsem zde pár reakcí na podobný problém, ale není tu řešení, které potřebuji. Jsem finanční účetní a momentálně dělám mzdovku, jelikož nám mzdová účetní odešla. Nesetkala jsem se ještě s tímto a tak se na vas obracím. Zaměstnanec dal výpověď, ale vyčerpal více dovolené než má nárok ( 5 dní). Co s tím? Vím že nám to má vrátit, ale nevím, jestli to má mít ponižující dopad i na VZP a ČSSZ. Mám to do mzdy dát jako proplacená dovolená -5 dní. Nebo to jen vzít průměrem ( 5 dní *8 hodin= 40 hodin x 148 průměrná h. mzda = 5920,-) a udělat jiné srážky 5 920,- ??