Re: Exekuce-manželka povinného
to je nějaká novinka? Srážím také exekuci manžela povinného, musím něco podniknout nebo jen čekám, co exekutor?
>>>>Dobrý den, dnes nám do DS dorazila zpráva od
>>>>exekutora, že již nelze provádět srážky ze mzdy
>>>>manžela
>>>>povinného. Z květnové mzdy jsem exekuci strhla, a teď
>>>>nevím -
>>>>ale snad za květen ještě platilo. Máte někdo prosím
>>>>taky takový případ? Děkuji
>>>
>>>Z tohosi hlavu nedělejte. Pokud nemělo být sraženo,
>>>exekutor peníze vrátí zaměstnanci.
>>Děkuji, a ještě počkám, jestli tato zpráva dojde i od
>>ostatních exekutorů, a když ne, tak je zkusím
>>obvolat.
>>Zatím to poslal jen jeden exekutor.
>to je nějaká novinka? Srážím také exekuci manžela
>povinného, musím něco podniknout nebo jen čekám, co
>exekutor?
Je na to nový rozsudek (jenže teď nevím kde) a někteří exe už na to reagují a někteří ne.
>
asi jsem to našla:
http://www.usoud.cz/fileadmin/user_upload/Tiskova_mluvci/Publikovane_nalezy/Pl._US_1_14_pro_web.pdf
Jestli to dobře chápu, asi se to našeho zam. také týká, je to totiž stará exekuce z r. 2012, i když ji srážím teprve asi tři měsíce, kdy asi exekutor vypátral nás jako zaměstnavatele. A nedivím se exekutorovi, že se nehlásí, protože je navýsost spokojen, u nás vymohl za ty tři měsíce možná víc než za ta leta od povinné.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
12. 6. 2015 8:25
Dobrý den, dnes nám do DS dorazila zpráva od exekutora, že již nelze provádět srážky ze mzdy manžela povinného. Z květnové mzdy jsem exekuci strhla, a teď nevím - ale snad za květen ještě platilo. Máte někdo prosím taky takový případ? Děkuji