Dobrý den prosím můžete mi někdo poradit zda postupuji správně? Naše zaměstnankyně má dceru a ta ve čtvrtém ročníku nebyla připuštěna k maturitě z důvodu propadnutí z angličtiny. Takže ji teď čeká reparát a až v případě že ho udělá tak podzimní maturita. Reparát by měla dělat koncem srpna a podle mě má zaměstnankyně nárok na daňové zvýhodnění i za měsíce červenec a srpen. Je to tak? Podle mého názoru je stále studentem. Děkuji za názor
Re: Daňové zvýhodnění na propadlíka
Ano, daňové zvýhodnění bude náležet do srprna za předpokladu, že celé prázdninové měsíce nebude pracovat na pojištěnou činnost, pobírat podporu v nezaměstnanosti nebo podporu v rekvalifikaci.
22. 6. 2015 14:02
Dobrý den prosím můžete mi někdo poradit zda postupuji správně? Naše zaměstnankyně má dceru a ta ve čtvrtém ročníku nebyla připuštěna k maturitě z důvodu propadnutí z angličtiny. Takže ji teď čeká reparát a až v případě že ho udělá tak podzimní maturita.
Reparát by měla dělat koncem srpna a podle mě má zaměstnankyně nárok na daňové zvýhodnění i za měsíce červenec a srpen. Je to tak?
Podle mého názoru je stále studentem. Děkuji za názor