Re: ELDP_mateřská
Dobrý den,1++,MR-N 11.8., celkem dny 82 (11.8.-31.10.) ,01-07 volné pole, 11,12 x, VD 48, příjem dle mzdového listu
Vyloučené doby se berou dny kdy nastoupila na PPM až do dne kdy se narodilo dítě - 14.9.-31.10.
Pokud byla nemocná musíte do VD přičíst KD za nemoc.
Doufám, že jsem to nespletla..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 6. 2015 9:44
Dobrý den,
chtěla bych moc požádat o radu. Známý mně požádal o radu co se týká vyplnění ELDP. Jelikož v minulém roce zaměstnával paní cca 2 měsíce, která pak nastoupila na mateřskou nyní mu volali ze sociálky, že chtějí ELDP. Brouzdala jsem v knihách a na internetu a tak bych ráda požádala s touto problematikou na tomto portále. Pracovní smlouva je od 11.8.2014 do 12.9. (smlouva asi neukončena)chodila paní do práce .Od 14.9.2014 měla nástup na MD /porod byl tuším 1.11.2014/ Co mám předvyplněno (kód 1++, MR-N, 11.8.-12.9.-33 dní. Nyní nevím, zda tam mají být i vykřížkované měšíce (1-7 a poté ještě nějaké,nebo nekřížkovat?) Ve vyloučených dobách má něco být? Vyčetla jsem nějakou dobu před porodem, ale nejsem si jistá...nemoc žádnou neměla. Tak bych moc chtěla poprosit o radu, abych mohla s jistotou poradit, děkuji předem mnohokrát!