Re: rozvaha na fú před zdaněním nebo po
Jste osoba odpovědná za zpracování účetní závěrky?
Jste osoba, která má právo podepisovat účetní závěrku?
Pokud ne, jste ochotná na sebe vzít odpovědnost, která z výše uvedeného vyplývá? Doporučuji k pročtení NOZ § 5 a NOZ § 2950.
Moje doporučení - neřešte věci, které Vám nepřísluší. Mohla byste se dostat do opravdu velkých problémů.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 6. 2015 12:31
Dobrý den, moc prosím o radu. Máme účetní na dovolené, používáme program pohoda a nyní nám volali, že účetní zřejmě poslala na finanční úřad výkaz zisku a ztrát, kde ale chybí zaúčtování daně. účetní se nemůžu dovolat, ale z programu Pohoda jsem si vytiskla výkaz zisku a ztrát, který jsem porovnala s tím, co bylo zasláno na finanční úřad a opravdu tam není uvedeno v řádku 33 vyčíslení daně. účetní zřejmě tedy poslala chybně výkaz zisku a ztrát před zaúčtováním daně. Zřejmě asi omylem. Chci se ale zeptat, zda musím tedy zaslat i novou rozvahu, protože po porovnání s tím, co bylo zasláno na FU, tak mi rozvaha po (vytisknutí ted) nesedí také o částku té daně. Takže musím zřejmě poslat na fu i novou rozvahu..
Nejsem účetní, pouze fakturantka, tak prosím o radu. Rozvaha a výkaz zisku a ztrát se tedy na finanční úřad posílá až po zaúčtování daně, je to tak? Děkuji všem.