Re: Pokračování PN - jak zadat do POHODY
V agendě Mzdy/Personalistika zadejte u příslušného zaměstnance na záložce Nepřítomnost druh Nemoc s trváním do konce měsíce. Následně v místní nabídce vyvolané stiskem pravého tlačítka myši na vytvořené nemoci zvolte povel Vložit pokračování. Program automaticky vygeneruje nemoc pro příští měsíc, u níž upravte pole Do dle skutečné doby trvání. Ve sloupci Navazuje se zobrazí příznak pokračuje.
Re: Pokračování PN - jak zadat do POHODY
Děkuji za reakci. To všechno jsem udělala, ale když vložím pokračování, tak se mi přenese i nemoc-prac.úraz, ale já potřebuji jenom nemoc. A když to zadám bez pokračování-samostatně, tak se mi v červnu generuje náhrada za 4-14 dní nemoci. Asi budu muset zavolat do Pohody.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
7. 7. 2015 19:31
Dobrý den, prosím, jak mám zadat do POHODY: prac.úraz-DPN č.xxx od 18.3.2015 do 29.5.2015. Zam-ec se v době léčení prac.úrazu doma pořezal o kráječ na chleba. Lékař mu vystavil další DPN č.yyy na kterémnení vyplněno datum "práce neschopen od" a nahoře neschopenky je napsáno: "Pokračování PN č.xxx". Moc prosím, jak to mám zadat v personalistice do Pohody? Když dám xxx do 29.5.2015 a yyy od 29.5.2015 tak mi to hlásí, že se PN překrývají. Když zadám PN yyy od 30.5.2015, tak mi to v červnu vypočítá náhradu za 4-14 dní, což není možné. Děkuji všem za ochotu pomoci.