Re: Vypovedni doba tri mesice - opravdu
A můžete mi říct co to studujete ? Tohle už dávno neplatí, musíte studovat zákoník práce v platném znění.
Platný § 46 zákoníku práce zní takto:
§ 46
Jestliže zaměstnavatel zaměstnance převádí na jinou práci, než odpovídá pracovní smlouvě, a zaměstnanec s takovým opatřením nesouhlasí, může jej zaměstnavatel převést jen po projednání s odborovou organizací. Projednání není třeba, pokud celková doba převedení nepřesáhne 21 pracovních dnů v kalendářním roce.
Re: Vypovedni doba tri mesice - opravdu
Mate pravdu, ze studuji (take) na tomto Webu. Moje otazka byla spise mirena na spravce businesscenter.cz v tom smyslu, ze asi neudrzuji veci moc aktualni. Nicmene v té džungly zákonů si nikdy nejste jist co opravdu platí a co ne. Tak projíždím více zdrojů.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 7. 2015 10:38
V definici pojmu "vypovedni doba" mate doslova uvedeno:
"Výpovědní doba je stejná pro zaměstnavatele i zaměstnance a činí dva měsíce. Při výpovědi podle § 46 odst. 1 písm. a) až c) zákoníku práce činí výpovědní doba tři měsíce."
Zajímalo by me, zda je opravdu vypovedni doba TRI mesice v pripade podle § 46 odst. 1 písm. a) až c) zákoníku práce. Ne podarilo se mi nikde primo v zakoniku prace najit paragraf, ze ktereho primo vyplyva, ze v tomto pripade je vypovedni doba nikoli dva, ale tri mesice.
Dekuji za reakci.