Re: Odpisová skupina - vyvažovačka, zouv
A vy si zařizujete pneuservis? Už asi víte kam to patří, už je to dlouho co jste se na to ptala, ale pokud mohu poradit v něčem dalším, tak se podívejte na stránky obchodu V&W Morava. Je to eshop a snad i kamenný obchod právě s vyvažovačkami a zouvačkami a dalšími nezbytnými a potřebnými věcmi pro pneuservis. Kamarád si pneuservis zařizoval přes ně a nemůže si je vynachválit. Potřebujete pomoct ještě s něčím kolem založení a zařízení pneuservisu? Klidně mi napište. Díky
Re: Odpisová skupina - vyvažovačka, zouv
Dobrý den, již dlouho nakupuji do svého pneuservisu vybavení z eshopu vawobchod. Musím říct, že jsem spokojen a není problém se s nimi domluvit a ochotně poradí. Dříve jsem pomáhal taťkovi na dílně a po čase jsem si splnil sen a zařídil svůj pneuservis, právě táta mi poradil tento obchod. Bere již také dlouho vybavení z tohoto obchodu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
23. 7. 2015 11:53
Dobrý den,
jdu poprosit o radu kam patří zařízení autoopravny -
zouvačka pneu a vyvažovačka pneu.
Děkuju, pěkný den