Re: odevzdání přiznání z převodu nemovit
Daň z převodu nemovitosti dle KS o převodu vlastnického práva k nemovitým věcem. Vklad do katastru nemovitostní měl právní účinky k 22.4.2015, takže do 31.7. musíme odevzdat a zaplatit daň. Můžete mi poradit kde vyplnit, či v jakém formátu a jak odeslat?
Re: odevzdání přiznání z převodu nemovit
od r. 2014 jde ale o přiznání k dani z nabytí nem. věcí dle zák. opatření Senátu o dani z nabytí nem. věcí
zákon o dani dědické, darovací a dani z přev. nem. byl zrušen k 1.1.2014
vyplníte přiznání
http://www.financnisprava.cz/assets/tiskopisy/5546_2.pdf?201507280917 a přílohu a pošlete s dalšími přílohami poštou nebo donesete na podatelnu
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
28. 7. 2015 8:47
Dobrý den,
veškerá přiznání jako DPH, DPPO vystvuji přes účetní program a odesílám ve formátu XML přes datové schránky.
Některá přiznání přes EPO, kde je možné si jej uložit v XML.
Nyní však potřebuji vyhotovit a odeslat přiznání z převodu nemovitosti. V účetním programu to nejde, na EPO toto přiznání v nabídce není.
Na stránkách veřejné správy jsem našla nějaký interaktivní formulář daňového přiznání, který jsem takto vyplnila. Teď nevím jak uložit a odeslat. Prosím o radu.