Re: návrat po RD - ukončení
Však já jsem nepsala, koho by se výpověď týkala. Psala jsem jen, že budou možná za rok výpověď řešit, pokud nebudou mít práci pro oba a nový pracovník má smlouvu na neurčito. Kdyby jí nepl. volno nepovolili, tak teď už by ona měla podanou výpověď nebo by měli sepsanou dohodu o skončení a zůstal by jim jen ten nový pracovník.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
29. 7. 2015 11:19
Dobrý den, prosím o radu.
Zaměstnankyně má RD do tří let věku dítěte. Má nastoupit v srpnu. V květnu zaměstnavatele požádala o neplacené volno do 4 let věku dítěte z důvodu, že nedostala školku. S tím zaměstnavatel souhlasil. A na pracovní místo přijmul pracovnika nového. Na začátku července nás informovala, že školku sehnala a chce nastoupit do práce.
Poraďte, jak danou situaci řešit? S novým pracovníkem jsme spokojení a nechceme ho propustiť.
Před nástupem na MD pracovala pro společnost 1,5 roku, jaké odstupné jí v případě výpovědi náleží?
děkuji moc