Re: Prosím o pomoc - oddlužení zamce
No abych řekla pravdu, moc toho taky nevím, protože on nechce spolupracovat. Ještě tady pokřikoval, že jsme zloději, když mu chceme něco strhávat. Víceméně jsem to vyčetla z usneseni o oddlužení, v jeho složce je napsaná jeho manželka a obě děti, ale slevu uplatňuje pouze na jedno (mám i jeho RL), takže druhé je asi z prvního manželství.. Asi to udělám tak, že mu do posuzovaných osob dám jen jeho manželku a jedno dítě a to, na které platí výživné nechám na ins.správci... Ins.správce mi řekl, že je to na dohodě mezi námi a jím, kdo to výživné bude platit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
6. 8. 2015 14:28
Dobrý den,
prosím o pomoc.
Přišlo mi usnesení, že soud schvaluje oddlužení jednoho našeho zaměstnance. Je zde uvedeno, že dlužník má dvě vyž.povinnosti, a to k jednomu nezl.dítěti a ke své manželce a dále že hradí výživné ve výši 500,-/měsíčne na jedno dítě. Chápu dobře, že počet vyž.osob pro posouzení nez.částky jsou 3??
Mockrát děkuji.