Re: Horko na pracovištích-jak řešíte?
Ne, všechny kanceláře mají klimatizaci.
Jsem účetní, sedím v neklimatizované kanceláři a ani by mě nenapadlo vyžadovat pouštění domů a nebo dodávání vody. Když mám práci hotovou, můžu si vzít volno nebo odejít dřív. Ale když je zpracování mezd jako teď, tak to se udělat musí, horko je všude, doma taky nemám klimu a pít musím tak jak tak, takže mám vodu svoji nebo z vodovodu.
Jsem na tom podobně, naštěstí nemám prac. dobu podle píchaček, ale tak jak popisuje Kara. Dnes jsem tu první den po dovolené, takže navíc k výplatám řeším různé resty, které nemohla vyřídit kolegyně.
Vodu si nosím svoji, když zapomenu tak si dělám čaj (vodovodu tady moc nevěřím). Jinak zaměstnanci v provozu dostávají vodu balenou (jsme zaměstnanci) a navíc mimo náklady také nealko pivo.
Naši zaměstnanci právě domů jít nemůžou, i kdyby práci měli hotovou, proto vymýšlíme, jak jim pobyt tady udělat příjemnějším. Asi budou moci chodit do práce už na 6 ráno.
Po dnešním propočtu vyšly některým profesím nároky na ochranné nápoje - a to 3 l středně mineralizované vody na směnu!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 8. 2015 11:43
Jak u vás řešíte horko na neklimatizovaných pracovištích?
A pokud poskytujete nápoje nebo přestávky navíc děláte i měření?
Děkuji za náměty!