RPDP kovy s montáží

• (neregistrovaný)

18. 8. 2015 13:26

Dobrý den, pročítám podklady pro uplatnění PDP u kovů, ale
    stále nemám odpověď. Mám fakturovat dodávku a montáž poklopů (kov) na sila a výrobu, dodávku a montáž (výměnu stávajícího) potrubí pro sila, což je technologický celek, tj. montážní práce nespadající pod PDP.
    Musím rozdělovat dodávku materiálu-poklop, potrubí pro režim RPDP dle přílohy č. 6 zákona o DPH (v součtu těchto položek více jak 100tis.) a na montáž bez RPDP, nebo se v tomto případě jedná o dodávku montáže - opravy technologie bez režimu RPDP ve všech položkách?
    Děkuji za názory

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 8. 2015 14:14

longstarr1

Re: RPDP kovy s montáží
      Sila jsou zařazeny jako stavby Klasifikace CZ-CC 127122, tak bych celou zakázku fakturoval v režímu PDP dle sekce F

• 18. 8. 2015 14:54

Květulinda (neregistrovaný)

Děkuji za odpověď, ale ta CZ-CC 127122 jsou sila pro zeměděství, ale toto je technologie pro výrobu sypkých hmot - součást výrobní linky. Děkuji, že Váš čas

• 19. 8. 2015 21:06

Jiřka II (neregistrovaný)

Přiznám se, že tomu moc nerozumím, jedná se o součást výrobní linky, na které se bude měnit poklop a potrubí - vč. montáže - je to ale zřejmě součást stroje - výrobní linky to silo, takže pokud to není součást stavby, tak tam není vůbec důvod pro použití RPDP, nevím proč uvažujete o RDPD u "kovu"? je to přece dodání zboží (materiálu) vč. montáže. Pokud jsem špatně pochopila, opravte mě prosím.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).