Re: OT samozvaný antivir
Nám se několikrát nainstaloval při instalaci nebo aktualizaci programů od Adobe - např. Acrobat reader. Musíte si před spuštěním důkladně prohlédnout úvodní stránky, bývá tam dopředu zaškrtnuta současná instalace nebo přenastavení některých věcí, mimo jiné i McAfee. U toho co nechcete musíte zaškrtnutí zrušit. Já to už nějakou dobu vím, ale stejně se mi to nedávno povedlo přehlédnout.
Lenko, děkuji za odpověď, pravdou je, že acrobat občas aktualizuji a spíš automaticky, takže si snad na to příště dám pozor, je mi divné, že afee a avira spolu spolupracují, svého času jsem měla 2 antiviry a ty spolu nechtěly sdílet můj PC :) děkuji ještě jednou a přeji hezký den
My máme Nortona a naštěstí mu také McAfee nepřekáží. Když se mi to nepodaří uhlídat, tak mi ho odinstaluje náš správce IT, který jezdí jen jednou za čas (externí). Dříve nám Adobe také párkrát předělal úvodní stránku a nastavení prohlížeče, to už se naštěstí nestává.
Také přeji hezký den.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
20. 8. 2015 20:20
dobrý den, zničehož nic se na obrazovce objevila hláška - nový asi antivir, aniž bych ho instalovala a sděluje mi: McAfee®
LiveSafe™
DOBRÝ ZAČÁTEK:
V POČÍTAČI JE NAINSTALOVÁNA ZÁKLADNÍ ANTIVIROVÁ OCHRANA.
co s tím, jak se mohl nainstalovat, aniž bych dala pokyn ?? je to nebezpečné ? víte o McAfee - co to je zač ? moc děkuji jinak mám Aviru, bet