Re: Ukončení HPP
Zavolejte si na svoji zdravotní pojišťovnu, zda nahlásili Váš nástup do zaměstnání.
Re: Ukončení HPP
No bohužel asi to bude vaše první neblahá zkušenost - podepsanou pracovní smlouvu nedávat z ruky. Zaměstnavatel je povinen mít výtisk pro vás, takže na něm nemá už co dopracovávat. Teď nemáte nic v ruce a myslím, že soudit se asi nebudete chtít, na co on možná spoléhá. Ale zkuste tu zdravotní pojišťovnu, třeba vás přihlásil a dobře to dopadne.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
24. 8. 2015 10:44
Dobrý den, prosím o radu jak postupovat. V červnu jsem ukončila střední školu maturitou, červenec jsem nikde nepracovala a od 6.8.2015 jsem nastoupila do zaměstnání na HPP se zkušební dobou na 3 měsíce. Podepsala jsem smlouvu, která mi však byla hned odebrána s tím, že ji musí ještě zpracovat a do dnešního dne mi nebyla vrácena. Chtěla bych teď skončit ve zkušební době, ale bojím se když nemám nic v ruce, abych to vůbec dostala zaplacené. Poradíte mi, prosím, co mám dělat? A musím dostat také zápočtový list? Moc děkuji.Mac