Ukončení PP Honza/

• (neregistrovaný)

7. 9. 2015 22:08

Dobrý den, 3.9. jsem si dovolil napsat dotaz o možném ukončení PP. Kdybych tomu rozuměl, neztrácel bych čas se psaním a hned bych mazal k daňovému poradci aby to vyřešil, ale tu situaci jsem zavinil já a chtěl jsem pouze vědět dopředu co mě čeká. Na můj dotaz / odpovědi jsem si přečetl až nyní, byl jsem služebně mimo/ přišlo pár odpovědí a věřte, kdybych věděl, že mě bude každý chtít umýt hlavu, raději bych tento server přeskočil. Té paní co mě doporučila tiskoviny, přeji vše dobré, ale někdy přijde situace o kterou je lépe se podělit. Toto fórum už nenavštívím. Honza/

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 8. 9. 2015 7:25

jasná. (neregistrovaný)

Re: ukončení PP Honza/
      Stejně nevěřím, že toto fórum již nenavštívíte. Jistě vám nedá podívat se, jaké reakce váš příspěvek přinesl. Takže milý Honzo, příspěvky byly napsány slušnou formou, dostal jste odpověď na váš dotaz, aniž byste nyní za odpověď poděkoval. Že vám bylo doporučeno jak máte příště postupovat není "mytí hlavy". Asi to s vámi nebudou mít podřízení jednoduché, když se kolem vás musí chodit po špičkách. A pokud se vám naše jednání nelíbí, nikdo vás nenutí toto fórum navštěvovat. Opovídající mohli svůj čas věnovat zodpovězením dotazu někoho jiného, kdo by byl za odpověď vděčný. Takže si příště zaplaťte odborníka, který vám hlavu neumyje.

• 8. 9. 2015 8:05

Libuše Vlasta (neregistrovaný)

Re: ukončení PP Honza/
      Nevím, zda Vám poradí daňový poradce. Ten je přes daně a na porady k pracovně-právním věcem nebude mít uzavřenou odpovědností pojistku = pošle Vás za jiným odborníkem. Pokud se tedy nebude jednat o daňového poradce a současně právníka. Takže by to chtělo spíš právníka se specializací na pracovní právo.
      Co Vás čeká - buď své známé a nyní i podřízené tak znepříjemníte život v zaměstnání, že Vás sama opustí, nebo jí nabídnete vysokou odměnu za to, že Vás opustí již nyní. Obě varianty jsou drahé.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).