Re: DPP a náplň práce a odměna
no to je trefná otázka...mam daný na dobu od 10.2015-12.2015 balíček 40hodin, bylo by to nadefinované třeba jako že bude pracovat dle potřeb zaměstnavatele ale nepřesáhne 40hodin, a jak by sehnal zakázku tak by mu byla ta odměna jednorázově vyplacena (hodiny by se vyprůměrovaly na počet měsíců.. a pak by se mu vykázal takový počet hodin po kolika měsících by něco sehnal...)
Já právě sama nevím, jak to definovat, aby to bylo ok... přece nějak se tento typ spolupráce také musí také uzavírat :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 9. 2015 9:56
Dobrý den, prosím, nemáte někdo zkušenosti a DPP a nadefinováním náplně práce a s tím související odměna v případě, kdy by daný zaměstnanec měl shánět zakázky a jeho odměna by se odvíjela od sehnané zakázky, a činila by např. 10% z ceny...
já to sice vím slovně, ale nevím, jak to správně naformulovat do Dohody.. kdybyste někdo měl pro mě nějaký tip či doporučení, budu velice vděčná. děkuji