Re: INTRASTAT - opravy
Návod, jak postupovat, najdete zde:
https://www.celnisprava.cz/cz/dalsi-kompetence/intrastat/Documents/ManualInstatOnlinev352.pdf
Našla jsem tedy jen opravy stávajících položek, nevidím možnost přidání.
Zavolejte si na Helpdesk (do 15.30 hod. ve všední dny) 261 331 997
"hlavu vám neutrhnou" :-)
Pěkný den. M.
Re: INTRASTAT - opravy
Dobrý den,
moc děkuji. :-)
Já v aplikaci InstatDesk vidím možnost přidat novou položku, když si rozkliknu to odeslané hlášení... budu postupovat dle tohoto návodu: https://www.celnisprava.cz/cz/dalsi-kompetence/intrastat/Documents/opr_odes_soub.pdf#search=opravy%20hl%C3%A1%C5%A1en%C3%AD.
Snad to tak bude ok. :-)
Zuzka
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
13. 9. 2015 13:28
Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit o radu. Zjistila jsem, že jsem neuvedla v již odeslaném hlášení pro intrastat za červen a červenec tohoto roku nějaké faktur a tak bych se chtěla zeptat, jak postupovat.. k předávání hlášení používáme aplikaci InstatDesk...vyhledala jsem, že bych mohla buďto zkusit doplnit do odeslaného hlášení nové položky (půjde-li to, vím, že jsou opravit/měnit či mazat, nevím, zda lze i přidat) a znovu odeslat, pokud to nepůjde, tak vytvořit za daný měsíc nové hlášení jen s těmi novými položkami... je to takto správně? Je nějaký časový limit? Není již pozdě pro opravu hlášení ze šestého a sedmého měsíce? Pokusím se o opravu do 16.8.2015, dokdy má být podáno řádné hlášení za srpen 2015. Někde jsem vyčetla, že je možné opravy provádět až do konce června následujícího roku.
Předem moc, moc děkuji za jakoukoliv odpověď. :-)
Zuzka