Režim přenesení-prosím longstarr

• (neregistrovaný)

14. 9. 2015 13:09

Dobrý den, prosím o názor , práce na demontáži komponentů potrubní pošty - v režimu či ne, nenašla jsem k tomu nic konkretního. děkuji za radu

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 14. 9. 2015 13:53

longstarr1

Re: režim přenesení-prosím longstarr
      dal v režimu PDP jako místní potrubí pro kapaliny a plyny.
      Předpokládám že potr. pošta je na stlačený vzduch

• 14. 9. 2015 20:44

JD (neregistrovaný)

Dobrý den, omlouvám se, že se vmísím. Domnívala jsem se také že potrubní pošta bude v režimu PDP ale objevila jsem výkla kde se uvádí:
      Instalace potrubní pošty (kód 33)
      Tato činnost je prováděna např. v bankách, nákupních centrech apod. Z pohledu zatřídění do jednotné klasifikace CZ-CPA a následného posouzení použití režimu PDP je potrubní pošta zařazena do kódu činnosti 28.22.17 – Pneumatické a ostatní výtahy a dopravníky pro plynulé přemísťování výrobků a materiálu. Její instalace je pak zařazena do kódu 33.20.29 – Instalace ostatních všestranně použitelných strojů a zařízení j. n. Režim PDP se neuplatní ani při instalaci a ani při případných opravách. Zde se jedná o změnu v pohledu na danou činnost oproti dřívějšímu výkladu.

Zdroj je: http://portal.pohoda.cz/dane-ucetnictvi-mzdy/dph/rezim-reverse-charge-v-prikladech-%E2%80%93-3-dil/
      zdravím JD

• 15. 9. 2015 8:11

Jana N. (neregistrovaný)

díky za info, fakturu již máme opravenou v režimu přenesení, tím chybu neuděláme

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).