Re: DPH
A to vám nebylo divné, že o neuvedený ř.40=DPH základní na Vstupu vám vyšla daňová povinnost v Přiznání k DPH za 7/2015 vyšší nebo NO nižší? Pokud to není velká částka, tak odpočet DPH není povinností, a nárok na odpočet DPH je 3 roky, tudíž bych DP k DPH za 7/2015 neopravovala nyní dodatečným př., ale dala tyto neuplatněné přijaté doklady až do zd. období 8/2015. Pouze si musíte opravit Evidenci DPH za 7/2015 a pokud vám vyšla daňová povinnost, doplatit co nejdříve DPH za 7/2015, bude pozdě uhrazené.
Re: DPH
Děkuji za info, takže tedy můžu udělat to , že si v účetnictví všechny poskytnuté služby na řádku 40 hodim do srpna 2015 z toho července.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 9. 2015 14:48
Dobrý den,
poslala jsem DPH za měsíc červenec 2015 přes datovou schránku a svou hloupostí jsem si ho nezkontrolovala. Zapoměla jsem dopsat řádek 40. Tudíž v celkovém součtu mi to udělalo rozdíl, na který jsem přišla dnes. Chtěla jsem se zeptat, co mám teď udělat , aby vše bylo správně? Podat ho znovu opravné, či dodatečné? Děkuji za info. S pozdravem