Příloha - nemocenská

• 17. 9. 2015 10:29

Prosím o radu - nejsem mzdová účetní a s nemocenskou se tak nějak peru poprvé. V práci máme zaměstnance na dohodu o prac. činnosti od 1.7. 2015. Teď omarodil, vyplňuji přílohu na ossz Rozhodné období má od 1.7. do 31.8.? Pak mě automaticky formulář hodí až na pravděpodobnou výši příjmu, kolonky, kde se dá rozepsat vym. základ dle jednotlivých měsíců aktivní nejsou.
    příjem v červenci 7372 Kč, příjem v srpnu také 7372 Kč
    A co napsat do té pravděpodobné výše příjmu?
    Děkuji moc za radu

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 17. 9. 2015 15:29

JiřinaH. (neregistrovaný)

Re: příloha - nemocenská
      Pravděpodobná se uvádí, nemá-li alespoň 7 kal.dnů v RO. Takže u Vás napište O nebo nevyplňujte,podle toho, co Vám umožňuje Váš mzdový SW. NEbo vyplňte Přílohuna netu jako interaktivní formulář.
      Lze posílat i elektronicky - ale na to musíte být přihlášena jako firma k e-podání a mít el.podpis.

• 17. 9. 2015 19:06

katiti1

Děkuji, ale kam mám vepsat ten červencový a srpnový příjem? mzdový program nemám, zpracováváme ručně..použila jsem interaktivní formulář, který mě po vyplnění rozhodného období 1.7. - 31.8.2015 hodí rovnou do kolonky pravděpodobné výše příjmu, kam tedy napíšu nulu.. Kam mám ale vepsat částku za červenec a srpen, když do kolonek ve vym. základu nelze v inter. formuláři vepsat nic...nabízí se mi tedy jediné řešení - formulář vytisknout a vypsat rukou.

• 17. 9. 2015 19:55

xJ (neregistrovaný)

Musíte kliknout na kolonku rozpis měsíců (ne na křížek, ale na slova rozpis) a otevřou se vám níž oba měsíce, do kterých vyplníte příjmy. Když se nepodaří rozkliknout napoprvé, opakujte tak dlouho, až se dole řádky načtou.

• 18. 9. 2015 13:57

JiřinaH. (neregistrovaný)

Vidíte to - kdo to zas vymyslel : rozpis , to bych z toho byla taky jelen. A kolikrát jsem - z té terminologie chytrých ajťáků.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).