Re: OT: admin- dotaz k blokaci tazatelky
Karo, člověk, který takto sprostě odpoví nemá o slušném chování ani páru.
I když mi ujedou nervy, tak nemůžu být hrubá a sprostá.
Normy by měly být.
To svědčí i o nízkém sebevědomí a aroganci tazatelky.
Ona něco chce a my jí zdarma odpovídáme. Tedy to nejmenší, co může udělat, abychom odpovídali je slušnost.
No vždyť jsem to psal níže - Kara je vždy na straně těch, co porušují naprosto zjevně zdejší pravidla. Vám opravdu takové chování nevadí ?
Já zase jsem rozhodně pro zablokování takovýchto nevychovanců.
Dotaz byl položen slušně, bylo i poděkováno, až myslím zbytečná poznámka rozjela tak vulgární reakce.Nejsou náhodou dneska nějaké erupce na slunci?
Nekažme si páteční odpoledne, je před námi víkend (pro někoho bohužel možná i pracovní) a nestojí za to se tady hádat, vždyť toho špatného je všude kolem nás dost a dost.
Ale no tak, z čeho zase usuzujete, že mi to nevadí?
Z toho, že napíšu, že si nemáme nechat zkazit páteční odpoledne? Nebo z nadsázky, jestli náhodou nejsou dnes erupce na slunci? Nebo z toho že jsem málo zdůraznila že pisatelka byla vulgární?
Jinak ono záleží na tom slovíčku "někdo". Někdo mě opravdu nedokáže urazit a někdo ano. To záleží na tom, kdo to je.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 10. 2015 15:49
Dobrý den, mám dotaz.
Je možné a přípustné zablokovat z Vaší strany sprosté a neurvalé tazatele?I trvale?
Tak, aby nám tu neznechucovali a neničili, to, co je tu dlouhodobě budováno.
Viz: marie11 z IP adresy: 77.48.228.xxx
http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=1332291
Děkuji a pěkný den.
Alen1