Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
6. 10. 2015 12:02
Dobrý den, moc prosím o názory a zkušenosti. Chceme žádat o hypotéku a dnes ráno mě polilo horko. Účet zablokovaný a dluh 16000. Pídila jsem se co a jak. Zjistila jsem, že ZP nedostala přehled za leden 2012, pak mám přerušené podnikání. Jinak jsem zaměstnaná, příjmy z podnikání za leden 2012 jsem žádné neměla. Bohužel jsme se přestěhovali a já i měnila ZP. Dopisy, že nemají přehled atd., mi chodily na starou adresu a nikdo mi je bohužel nepředal. Jsem přesvědčena, že přehled jsem posílala (na sociálce ho mají), ale to nikoho nezajímá. A co teď? S pojišťovnou jsem dohodnutá, tam nejspíš vše prominou. Náklady exekuce 8000 zřejmě budu muset zaplatit celé. Možná prominou půlku, ale spíš ne. Myslíte, že nám dají hypotéku? Nebo jak dlouho trvá nějaký ten výmaz. Za každou radu budu moc vděčná. Jsem úplně bezradná. Děkuji Dana.