Re: je to švarsystém?
Uvedu Vám příklad. Já dělám externě účetnictví, většině klientů zpracovávám účto na svém PC ve své kanceláři na svém účetním software, ale mám také klienta, kterému vedu jen mzdy a docházím k němu do sídla společnosti, kde mám kancelář, PC, jejich ekonomický SW, jejich tužky i jejich kafe tam piju :o). Přesto si nemyslím, že by to byl v mém případě švarc.
Pokud bych ale měla jen toho jednoho klienta, ke kterému bych docházela dělat mzdy a těch svých x dalších, které zpracovávám u sebe v kanclu bych neměla, už bych se švarce hodně obávala.
Re: je to švarsystém?
děkuji moc za odpovědi, mě to jen zajímalo. děkuji a přeji pěkný den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
8. 10. 2015 8:22
dobrý den, chtěl bych se zeptat na názor, když k nám někdo chodí 2 x týdně (má svou kancelář, používá naše kancelářské potřeby, papír, toner, počítač, tiskárny) a fakturu je to švarsystém? Možná ještě někde pro někoho jinde něco dělá, ale to nevím. děkuji