Srážená exekuce_zrušená

• (neregistrovaný)

8. 10. 2015 9:59

dobrý den, poštěstil se mi skončivší zaměstnanec, který se soudí s exekutorem ohledně neoprávněně vydané exekuce na mzdu. Postupovala jsem v souladu se zákonem - srážela, deponovala. Skončil pracovní poměr, oznámila jsem soudu, sdělila výši srážek a požádala o zaslání nabytí PM. Došlo nabytí PM, za týden dorazilo usnesení o zrušení exekučních asi 3 příkazů, ale dole informace, že exekuce i nadále trvá. Než jsem se dovolala na soud, uplynul týden, kde mi sdělili, že mám srážky vyplatit zaměstnanci. Obávala jsem se odeslat na účet, když ukončil PP, hned ten den jsem mu napsala do VR sdělení, že částka je připravena k vyzvednutí anebo odešlu na ověřený účet bankou. Odepsal, že požaduje poslat na adresu a zároveň 25% úrok :-(
    tak nevím co s tím :-(:-( peníze odešlu dnes, když tedy ve firmě budou, ale nevím co s tím úrokem. Chápu, že jsou peníze defacto zadržované, i když ne mou vinou, srážela jsem díky exekučnímu titulu, ale s tím úrokem si nevím rady, ředitel řekl úroky neposílat, já si myslím, že na ně má nárok ?? od rozhodnutí soudu o zrušení exekuce do doby než je obdrží. Můžete mi prosím poradit? je to nepříjemné, on hrozí soudy a vyšetřováním. Moc děkuji

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).