Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Důchody porostou seniorům rychleji, projeví se to však zřejmě až v roce 2029
Padesát tisíc jako základ? Výpočet důstojné mzdy rozvířil sítě, lidé mluví o výsměchu
Zvláštní zkrat ministerstva, postavit si hlavu u zdravotních benefitů je absurdní
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
8. 10. 2015 20:16
Dobrý den Vážení,
prosím měl by někdo radu, co dělat, když: v dubnu toho roku jsem měl pracovní úraz. Můj ortopedický problém nebyl vyléčen, na konci srpna jsem musel nastoupit do nemocnice k operaci, toto jsem všechno absolvoval a jsem stále v pracovní neschopnosti od konce srpna. V začáteční části neschopenky-žlutý pruh jsem měl poznamenáno lékařem a zaškrtnuto políčko pracovní úraz z 2.4.2015
Dnes jsem dostal jakési vyrozumění z OSSZ že je třeba doložení formuláře Záznam o nepracovním úrazu!!!! Vůbec tomu nerozumím a netuším co mám dělat...
Od zaměstnavatele mám přitom vyplněný formulář Záznam o úrazu a v něm poznamenáno: znovu otevření úrazu č.2 který byl uzavřen 17.4.2015 .... Děkuji za radu a postup jak a kde toto vysvětlit
Díky moc Vážení
Prosím o rady na e-mail.