Re: vyplacené odstupné a daň
Váš původní dotaz jsem nečetla, takže nevím, z jakého důvodu jsou vypláceny mzdy zpětně, ale vezmu to logicky...
pokud jsou to mzdy, které jste mu původně spočítaly, jen jste mu je nevyplatili, tak je máte spočítány samozřejmě měsíčně
pokud to jsou však mzdy, které doplácíte (nebyly původně zpracovány), tak dle mého se přikláním k názoru právníka, že spočítáte mzdy dohromady
Re: vyplacené odstupné a daň
volala jsem vedoucí kontroly na OSSZ a také potvrdila, že dohromady, tak děkuji :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 10. 2015 11:41
dobrý den, už jsem se tu asi v srpnu ptala, kolegyně mi poradily, děkuji, ale nyní přišla odpově'd od právníka - a ten se dostal na jiná čísla než já.
Firma doplácí mzdu za leden-březen 2015 vč. odstupného v březnu zaměstnanci. S kolegyněmi jsem se sešla na částkách, ale právník má jiné částky - např. daň počítá v souhru za všechny 3 měsíce, povýší o 1,34, celé zaokrouhlí a z toho počítá daň. Stejně i ZP a SP spočítal z celkové částky (odstupné vyloučil), já jsem rozpočítávala po měsících - co je správně - po měsících nebo najednou ? Zmátl mě :-(
děkuji