Re: jak získat nové klienty
Když jsem začínala, tak jsem podávala inzeráty v regionálních intertních novinách a na jejich webu. Pár celoročních klientů jsem získala, ale hodně malých. Pak pár živnostníků paušalistů.
Dneska už to jede samo - klient se znímí jinému a tak se to nabaluje. Naposled se přihlásil známý - jeho účetní musela ze zdravotních důvodů skončit.
Asi jsem moc nepomohla :-(
Já osobně bych do toho nešla. Většinou "vnucovače" nenechám ani domluvit. A obvolávat firmy kvůli účetnictví mi přijde blbé. Kdo chce změnit účetní, bude nejdřív hledat náhradu. Takže bych spíš volila cestu -"být na očích".
Opakuji - je to můj názor, doma vždycky říkám, že jako obchodík bych si nevydělala na slanou vodu, tak to nemusí být ta správná cesta.
Souhlasím - také to tak dělám :-)
začala jsem dělat účto jen pro švagra, ten se zmínil kamarádovi, ten dalšímu a dnes mám klientů akorát tolik kolik zvládnu bez většího stresu a nové větší již nepřibírám. Ale mám to jen jako přivýdělek při práci, jinak pracuji jako hlavní účetní ve větší firmě a účto mě prostě baví.
Dobrý den, rozhodně byste měly být vidět na internetu. V online světě existuje spousta podnikatelů, kteří hledají pomoc s financemi, jen vás musejí najít. Měla byste si založit stránky a ty dobře propagovat, a to tak abyste byla vidět primárně v Google a Seznamu. Já si s optimalizací pro vyhledávače (SEO) nechala pomoct od společnosti Next Vision - https://www.nextvision.cz/seo. Celá spolupráce proběhla hladce a bez problému, vytvořili mi analýzu a následně přišli s konkrétními kroky, které mi přinesly spoustu klientů :)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 10. 2015 18:03
Dobrý den,
obracím se na Vás s prosbou o radu. Jak získáte jako účetní nové klienty? dosud jsem to nemusela řešit, měly jsme s kolegyní dvě velké firmy plus několik malých. Velké nám obě v jeden rok po 15 letech skončily ukončením podnikání. Nyní nevíme jak hledat?
podávat inzeráty, kam? oslovovat telefonicky firmy?
Děkuji za radu.