Re: pro p.Jasnou, Líbu,xJ a další
hmm, takže tím chcete naznačit, že co nastínil se nakonec splnilo ??
Tak můžu vás ujistit, že to funguje vždy až zpětně. Když se podíváte na své fotky před 10 lety, že nyní jste s nimi docela spokojená? Takže za 22 let , až si vzpomenete, uvidíte, že budete říkat, jooo 15.10.2015 - to jsem ještě byla mladá, krásná , perspektivní .....
mladá, krásná, perspektivní a přidávám úžasná !! :-)
byla jsem poprvé na školení ZP p. Z.Křížka (asi i naposledy). o změnách v dovolených nic neříkal, ale tuším, že Mgr.Schmied má k legislativě mnohem blíže a info z první ruky, ale tím se netrápím, třeba už také budu v důchodu a nesmírně se těším, jak si ho ve zdraví užiju :-D
Těšit se můžete, ale jestli vám ho spočítají tak "vysoký " jako mně, tak si za něj moc neužijete, jen pokud budete nadále pracovat, což jde dost ztuha- vzhledem k věku a tomu, co se na nás nyní valí.... ale dělám co můžu a i na užívání občas dojde.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
15. 10. 2015 8:40
Dobrý den, včera jsem byla na školení Mgr. Zdeňka Schmieda ke změnám k zákoníku práce a mimo jiné nám nastínil, že se "uvažuje" o kompletní změně v poskytování dovolené. Chtěla jsem se vás zeptat, zda jste už některá slyšela o tom, že se uvažuje , že dovolená se bude poskytovat za kalendářní týden ve výši 1/52 celoročního nároku. Obešla mne hrůza při představě, jak budeme počítat nároky dovolené v hodinách .......
Máte někdo nějaké náznaky o uvažovaných změnách ??
Díky a hezký den všem