Re: Evidence tržeb již má první oběť
Pavle, také jsem to četla.
Již dlouho mám pocit, že "být odborníkem", je spíše v těchto případech na překážku.
Možná je to i jinak, až "propukne" KH, budou zřejmě padat hlavy, protože je to celé nepřipravené. Proč být tedy na ráně jako náměstek.
nyní když se podává hlášení přes DS, tak i když mám doklad o doručení, tak pořád odněkud volají, že nic nemají...
akorát, že KH bude zpracovávat pouze PC - to nám řekl právník , takže opravdu to bude zajimavé, že když bude malá chyba, tak to PC nepřijme /nyní Vám zavolájí ať si přip. chybu opravíte/ -
už se na tenhle systém těším...................
to bude určitě CML-centrální mozek lidstva ze seriálu Návštěvníci
>>>>>>>>>>>>>>http://www.novinky.cz/diskuse?id=419989&articleId=/domaci/383726-hornochova-jako-babisova-namestkyne-pro-dane-a-eet-preci-jen-konci.html§ionId=8
>>>
>>>Náměstkyni Hornochovou asi nahradí nějaký politický
>>>náměstek, který bude umět říkat ANO.
>>>
>>>Sice asi nebude vědět co je KH a ET, ale bude mít
>>>jiné
>>>přednosti.
>>>
>>>Hezký den!
>>Jaká oběť? Nepřihlásila se do VŘ, skončí. Nic víc,
>>nic
>>míň.
>Asi věděla PROČ.....
Bětko,
právě, že věděla proč se nepřihlásila do výběrového řízení. KH a ZET je asi větší průšvih, než se zdá.
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
17. 10. 2015 14:05
http://www.novinky.cz/diskuse?id=419989&articleId=/domaci/383726-hornochova-jako-babisova-namestkyne-pro-dane-a-eet-preci-jen-konci.html§ionId=8
Náměstkyni Hornochovou asi nahradí nějaký politický náměstek, který bude umět říkat ANO.
Sice asi nebude vědět co je KH a ET, ale bude mít jiné přednosti.
Hezký den!