Změna pozice_mimoř.LP

• (neregistrovaný)

23. 10. 2015 10:54

Dobrý den, mám zafixováno, že u změny pozice vysílá z-tel zce na mimořádnou lékařskou prohlídku automaticky, ale ve vyhlášce 79/2013 § 12 jsem takovou informaci nenašla ... ? jak to děláte vy, když nemáte důvodný předpoklad, že došlo ke ztrátě nebo změně
    zdravotní způsobilosti k práci? děkuji jo

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 23. 10. 2015 10:56

all (neregistrovaný)

Re: Změna pozice_mimoř.LP
      Zavolám lékaři, vysvětlím mu druh změny a ten mi řekne, jestli máme posílat na prohlídku nebo ne. Na poslední posudek si potom poznačím, že telef. dne toho a toho sděleno lékařem, že nejde o změnu rizika, je stejná kategorie vykonávané práce a posudek platí i pro tuto nově vykonávanou činnost .

• 23. 10. 2015 10:59

jo (neregistrovaný)

a je to pro Hygienu nebo kdo to vůbec kontroluje prokazatelné, nemůže to zpochybnit ...? takové řešení mě nenapadlo, děkuji

• 23. 10. 2015 11:08

all (neregistrovaný)

Zatím to nikomu nevadilo, ani když u nás probíhal audit ISO a ti kontrolují každý prd.
      Pokud jde o stejnou kategorii a není žádné riziko, prohlídka by probíhala stejně pro zařazení jako referent nebo mzdová účetní.

• 23. 10. 2015 11:12

jo (neregistrovaný)

mně právě přijde zbytečné posílat při každé změně zce na mimořádnou prohlídku, když se riziko nemění, udělám to podobně jako vy, děkuji a přeji hezký den jo :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).