Re: Dodatek - pro Páju
>>>Prosím nemá někdo použitelný dodatek pracovní smouvy?
>>>Moc by mi pomohl. Potřebuji udělat mzdové výměry na
>>>základě dodatku. Můj e-mail: theresa@seznam.cz
>>
>>co máte na mysli tím, že potřebujete udělat mzd.
>>výměry na základě dodatku?
>
>Pájo, prosím vás, můžete se mrknout na toto vlákno ?
>Moc díky za vaše vyjádření.
nebude za co, protože když to chci otevřít, tak mi stále naskakuje okénko s textem:
Stack overflow at line, za prvé nevím, co to je, za druhý mne to nas...rá a za třetí to nejde otevřít, tak sorry. Vzhledem k mým neznalostem s prací na tý kouzelný bedýnce vůbec netuším, co to vše znamená.
>
>
>
>http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=1338142
pro Páju
>>>>Prosím nemá někdo použitelný dodatek pracovní smouvy?
>>>>Moc by mi pomohl. Potřebuji udělat mzdové výměry na
>>>>základě dodatku. Můj e-mail: theresa@seznam.cz
>>>
>>>co máte na mysli tím, že potřebujete udělat mzd.
>>>výměry na základě dodatku?
>>
>>Pájo, prosím vás, můžete se mrknout na toto vlákno ?
>>Moc díky za vaše vyjádření.
>
>nebude za co, protože když to chci otevřít, tak mi
>stále naskakuje okénko s textem:
>Stack overflow at line, za prvé nevím, co to je, za
>druhý mne to nas...rá a za třetí to nejde otevřít, tak
>sorry. Vzhledem k mým neznalostem s prací na tý
>kouzelný bedýnce vůbec netuším, co to vše
>>znamená.
Jedná se o dotaz z dnešního dne, podaný v 8:08 pod názvem ,,zrušení PP a nemoc,, tak zkuste prosím, kouknout. Taky mě zajímá odpověď. Díky.
>>
>>
>>
>>http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=1338142
Re: Dodatek pracovní smlouvy VZOR
Nevím, jak správně postupovat. Mám staré pracovní smlouvy, ve kterých je uvedena mzda. Potřebuji mzdu navýšit na zaručenou mzdu. Ve firmě se nově uzavírá Pracovní smlouva a k ní náleží mzdový výměr. Jak postupovat u starých smluv, když je v nich uvedena mzda?
Nevím, jak správně postupovat. Mám staré pracovní smlouvy, ve kterých je uvedena mzda. Potřebuji mzdu navýšit na zaručenou mzdu. Ve firmě se nově uzavírá Pracovní smlouva a k ní náleží mzdový výměr. Jak postupovat u starých smluv, když je v nich uvedena mzda?
U nových smluv vydáte nový mzdový výměr.
U starých smluv můžete
a) uzavřít dodatek k pracovní smlouvě, kterým navýšíte mzdu (tj. dohoda o mzdě, která je součástí PS)
b) navrhnete zaměstnanci změnu pracovní smlouvy (formou dodatku k PS), kterým se určí, že mzda bude stanovena mzdovým výměrem vydaným zaměstnavatelem. Možná, že to zaměstnanci podepsat odmítnou, možná na to přistoupí, pokud se zároveň mzda zvýší. Pokud podepíší, vydáte navíc mzdový výměr. Pokud nepodepíší, použijete písm. a).
Jestli se ze zaměstnancem nepůjde u starých smluv dohodnout na žádné změně, necháte PS tak a po výpočtu mzdy za měsíc dorovnáte do zaručené mzdy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
26. 10. 2015 10:15
Prosím nemá někdo použitelný dodatek pracovní smouvy? Moc by mi pomohl. Potřebuji udělat mzdové výměry na základě dodatku. Můj e-mail: theresa@seznam.cz