Re: Dohoda o zaškolení?
Dobrý den
omlouvám se, jestli jsem se Vás dotkla-snažila jsem se co nejstručněji formulovat dotaz, protože onehdá mi bylo vytýkáno, že se mezi těmi prosím a děkuji se vytrácí podstata dotazu.
Prosím Vás, jestli má s touto situací někdo zkušenost, tak předem děkuji všem zkušenějším za radu.
Re: Dohoda o zaškolení?
Můžete mě, prosím, odkázat na dotaz, kde vám někdo vytýkal, že o něco požádáte a poděkujete?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
27. 10. 2015 10:36
Zaškolujeme si potenciální nové zaměstnance na DPP a pokud získáme avizované zakázky, tak bychom je i po novém roce zaměstnali. Jedna z těch paní je evidována na úřadu práce a bere podporu, takže DPP nechce ani nechce platit za účast na školení (je to cca 1200/měsíc). My nechceme, aby u nás byla na černo a ona navrhuje, že s námi sepíše bezúplatnou dohodu o zaškolení, kde podepíše, že byla seznámena s BOZP apod. - je to možné?