Re: Kdy mohu udělat storno faktury
Děkuji moc za informaci, faktura je z dubna, ale bez dph, tak by neměl být problém. Jen jsem se ještě chtěla optat, když zadávám v účetním programu storno automaticky mi tam naskakuje datum storna datum kdy faktura kterou stornuji byla zaúčtována ale číslo faktury je aktuální. Nesedí mi tedy tímto číselná řada. Mohu tedy buď udělat storno s datem dubna a číslem faktury a k tomu třeba písmeno B?
Re: Kdy mohu udělat storno faktury
Jen ne písmenka k číslům vydaných faktur. Při kontrole to působí na kontrolní pracovníky jako červený hadr na holi. A nemusí to být jen pracovníci FÚ.
Proč nemůže být číslo dokladu aktuální? Datum zaevidování dokladu aktuální (kdy jste chybu zjistila) a datum zaúčtování podle původního dokladu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 10. 2015 11:48
Zdravím, zjistila jsem, že mám omylem zadány v účetnictví 2x tu samou fakturu, mohu v tomto případě udělat storno jedné? Předem děkuji za info.