Re: Odměna jednatele jina castka ve smlo
omlouvam se, to jsem se upsala s tou mzdou, jasne, myslim odmenu
no nesedi a zitra mam udelat mzdy společne s odměnama pro jednatele....
predchozi ucetni - účetní firma, to nerešila, tak jsem z toho ted trosku rozpačita...
mam jim to zpracovat jak poslali castky ? Asi se da dodelat zpětne...je to mala firma, rodinna....
Je společník současně i jednatelem?
Společnost se řídí ZOK?
Zřejmě bych žádala vysvětlení mechanismu vyplácení odměn.
Poukázala bych na nesoulad.
To nevyřešíme za Vás, odměny jednatelů by měly být v souladu se smlouvou o výkonu funkce.
Zda to spočítáte a pak upozorníte nebo to dnes nejprve vyřešíte je pouze na Vás.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
5. 11. 2015 10:20
Dobrý den
prosím o pomoc. převzala jsem ted mzdovou agendu. Mam tam dva jednatele - smlouva ovýkonu funkce. Jeden z majitelu je i 100% vlastník s.r.o. Oba mají ve smlouvach daleko nizší částky než se pak vyplaci. Předchozi ucetni to neřešila, neměla dokonce ani jejich smlouvy, ze by do nich nekdy nahlidla.Mam ted otazku, můžu zparcovat mzdy dle jejich mailu, at kazdemu vyplatim kolik pisou a neřešit jejich smlouvy ? Neměla bych trvat at si udělají dodatky ?
Nahrady a ostatní tam je ošetřeno spravne...