Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát označuje nové hlášení za stabilní, firmy ale hlásí chyby a chaos
Nevinný prodej domácí slivovice může skončit likvidační pokutou
Firmy musí řešit zmatek v hlášení zaměstnanců. Chyba v systému poslala špatná data
Chytila páječku za pálivý konec, přesto se nevzdala. Dnes tvoří unikáty z cínu i skla
Další spor Schillerové s Babišem, tentokrát jde o limity u zdravotních benefitů
Ženám rostou důchody v posledních letech rychleji než mužům
10. 11. 2015 18:12
Chtěla bych požádat o radu. Minulý rok mi zemřel otec a nyní mám problém s jeho manželkou. Udělala jsem chybu při dědickém řízení, které proběhlo před několika měsíci (na její emoční nátlak), že jsme se dohodly na mimosoudním vyrovnání. Výši finanční částky jsme pak měly dohodnout po té (mám alespoň v emailech). Okresní soud tedy rozhodl, že téměř vše kromě jedné věci, dědí otcovo manželka. Bohužel se s ní teď nemohu dohodnout na finančním vypořádání (mám v emailech) a ráda bych to už řešila, když bude nutné třeba, i soudní cestou. Nejsem si však vůbec jistá, zda-li to lze řešit, pokud bylo rozhodnutí vydáno okresním soudem a nemám lhůtu na odvolání (řízení proběhlo v srpnu), ale jak jsem zmínila mám v emailech diskuzi, že mělo dojít k mimosoudnímu vyrovnání. Mám prosím šanci toto řešit, případně prohlášením, že jsem byla pod emočním tlakem a tím pádem jsem souhlasila s tímto rozhodnutím soudu? Předem moc děkuji za odpověď.