Re: součinnost exekutor
pokud nemá ZL, musíte si od něj vyžádat prohlášení o exekucích, buď čestné prohlášení, že žádné nemá, nebo naopak vám musí sdělit, které má. Pokud se k nějaké přizná, proveďte srážku už z této výplaty.
Re: součinnost exekutor
pokud měl ZL - pokud možno z poslední doby (vy jste napsala, že neměl) a ex.v něm nebyla uvedena, možná ještě žádná není vystavená. nemusíte je upomínat, pokud poslali součinnost, vědí, že u vás pracuje a je jejich věc, kdy pošlou exekuci. zavřete tyto mzdy bez srážky.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
10. 11. 2015 19:29
prosím, exekutor poslal součinnost na jednoho našeho zaměstnance, v pátek přišla, v pondělí jsem odeslala odpověď, ex. příkaz zatím nedorazil, zítra uzavírám mzdy, ve čtvrtek odesíláme, mám se zajímat u exekutorů o tento příkaz, je to moje povinnost nebo mám vyčkat, až dorazí do datovky? můžu zaměstnanci vyplatit celou mzdu když příkaz ani zítra nedorazí? děkuji