Re: Cena za zpracování účetnictví
30 položek na faktuře?
2-2,5 tisíce za jaký časový úsek - měsíčně?
V těch 50 pokladních dokladech je co? Denní tržby a nákupy za hotové?
Leo88, více než soutěžení, kdo dá nejnižší cenu bych upřednostnila reference.
Za takovou cenu bych měla docela strach, že účetní se nevzdělává a spíše "firmě" uškodí, jak jí pomůže.
Pokud v té ceně je i zpracování mezd, tak ostatní dělá prakticky zadarmo.
Berte, že musí zaúčtovat nejméně 210 položek měsíčně a to cca pod 10 Kč za položku.
Ano, beru na vědomí a dám si pozor.
Můžu ještě jako laik v účetnictví poprosit o vysvětlení problematiky DPH a poštovného? Na některých dokladech z pošty je vyčísleno DPH, na některých ne, je to rozděleno podle dopisů, balíků atd? U čeho můžu žádat daňový doklad?
Děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 11. 2015 19:50
Dobrý den,
prosím o radu, mám malou restauraci a hledám někoho, kdo by mi zpracoval účetnictví.
Poptala jsem několik firem, z nichž ani jedna se nedostala pod cenu 2 tis. Kč. Mám 3 zaměstnance + 1 na DPP (nabídka 250 Kč za zaměstnance), 5 přijatých faktur měsíčně, 1 bankovní výpis (max. s deseti položkami), cca 50 pokladních dokladů, měsíční tržby si eviduji sama, počítám DPH, nemám povinnost denní evidence, jsem čtvrtletní plátce DPH. Vím, že je to těžké posoudit, ale je cena v rozmezí 2 - 2,5 tis. adekvátní?
Předem děkuji za jakýkoliv názor a přeji příjemný zbytek večera.