Re: OT - „Kontrolní hlášení: časté omyly
Děkuji za další aktuální postřeh. Je vidět, že s tím oni problém vůbec nemají, všechno v pořádku..... Fascinuje mě, že nemůžou být připraveny programy, abychom aspoň viděli, jak to bude vše vypadat. To tam nepíšou, že se nemůžeme připravit, oni jsou v pohodě. To bude masakr, až to spustí, co spadne dřív.. Pokuty určitě ne. Hrůza. Díky ještě jednou a přeji hezký den!
Re: OT - „Kontrolní hlášení: časté omyly
>>>Nevím, zda už někdo upozornil na nové informace
>>>finanční zprávy,
>>>tak
>>>dávám
>>>odkaz
>>>http://www.financnisprava.cz/assets/cs/prilohy/d-placeni-dani/KH_caste_omyly_20151112.pdf
>>
>>Děkuji za další aktuální postřeh. Je vidět, že s tím
>>oni problém vůbec nemají, všechno v pořádku.....
>>Fascinuje mě, že nemůžou být připraveny programy,
>>abychom
>>aspoň viděli, jak to bude vše vypadat. To tam
>>nepíšou,
>>že se nemůžeme připravit, oni jsou v pohodě. To bude
>>masakr, až to spustí, co spadne dřív.. Pokuty určitě
>>ne. Hrůza. Díky ještě jednou a přeji hezký den!
>Nejdůležitější informace je dle mě o evidenčním čísle
>dokladu. Tedy skutečně písmena a čísla.
>Jinak žádný problém zřejmě podle finanční správy
>není.
Beru to jako zásadní ránu válečným štváčům, kteří měli pochybnosti o výhodách KH.
Jen opomenuli napsat, že dojde k zásadnímu snížení administrativní zátěže podnikatelů. Zatím všechny vlády to vždy u svých opatření tvrdily.
Snad příště.
Hezký den!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
18. 11. 2015 11:05
Nevím, zda už někdo upozornil na nové informace finanční zprávy, tak dávám odkaz
http://www.financnisprava.cz/assets/cs/prilohy/d-placeni-dani/KH_caste_omyly_20151112.pdf