Re: OT: kotrolní hlášení
rozešlu dotaz našim poslancům a senátorům, protože to co dělají je katastrofa
- kdo chce rozhodovat o našem státe, tak by měl nejdříve projít psychologickým vyšetřením
opravdu nemám slov - jenom daň z příjmu byla změněna 50x
kdy a jak tohle zastavíme ??!!!!!!!!!!!!!!!!!! lze to vůbec ??!!!!!!!!!!!!!!!
Zdenku,
podceňujete naše zákonodárce. Těch novel je cca 150.
Počet novel by mi ani nevadil, to zatím stíhám sledovat. Horší je, když se beze změny zákona změní jeho výklad. To už mi činí potíže.
Hezký den!
Že jste někdo věřil tomu gestu návrhu odložení KH?
Zrovna jak Pavel pohotově to tu zveřejnil snad ten den co to podali... Vždyť je to výsměch, že by se odložením někdo zabýval v listopadu, když je to v zákoně celý rok - a ví, že to nemůžou stihnout. Nebudou nějaký volby, aby bylo ODS hezký?
Já očekávám masakr v podobě pokut - hlavně, když budu odstraňovat pochybnosti do 5 dnů (snad ta DS nás malinko někdy zachrání) a budu hledat něco, co vůbec nenajdu nebo ani najít nemusím - tak to bude rovnou za 50000. Kromě desítek jiných nejasností jsou ty pokuty sprostý - likvidační. A mám fakt horší spaní, jak to těm klientům vysvětlím, co se bude dít...A kdo to bude platit? Taky přeji klidný den!
Já už se nedivím ničemu..
Pokud jsou zákonodárci schopni změnit zákonem o auditorech povinnosti účetní jednotky (viz změna ohledně výroční zprávy), jsou schopni všeho. To aby člověk sledoval všechny zákony, kdyby se v nich náhodou objevila nějaká zmínka o účetnictví..
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
19. 11. 2015 17:32
Právě v datové schránce přistál jednostránkový dokument od FÚ o kontrolním hlášení.....s odkladem to tedy moc dobře nevidím :-(
Nějak začínám mít z příštího roku "bobky"
Pěkný večer všem!