Re: Potvrzení pro soud
samozřejmě, že je tam mzdový program neuvede, nebyly vyplaceny v uplynulém půlroce. kdybyste stejné potvrzení vyplňovala za měsíc, už by je tam uvedl. zjistěte si, dokdy je potřeba potvrzení vyplnit a pokud to bude stačit po výplatách, zahrňte tam i ty letošní odměny
Moc děkuji. Bylo mi jasné, že ty letošní tam být nemohou, pokud ještě nebyly zpracovány mzdy za listopad. Ale šlo mi o to, zda uvést ty loňské, když chtějí za uplynulý kalendářní rok.
Možná se ptám hloupě, ale pokud budu již odevzdávat tento týden, mám tam ty loňské uvádět. Moc děkuji za trpělivost.
vzhledem k tomu, že chtějí příjmy za 6 měsíců, pak bych je tam neuváděla. Ale připsala bych poznámku, že v listopadu 2014 byly vyplaceny roční prémie ve výši, příp.že v listopadu 2015 budou vyplaceny ve výši...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 11. 2015 12:56
Dobrý den, moc prosím o radu. Setkávám se s tím poprvé a nerada bych udělala chybu. Zaměstnanec přinesl potvrzení o výši příjmu za posledních 6 měsíců - je to pro soud.
V jedné části chtějí:
Složky mzdy vyplácené za dobu delší než jeden měsíc.
Výše těchto plnění za uplynulý kalendářní rok: ..............Kč
Za letošní rok bylo na těchto plnění dosud vyplaceno: ..............Kč
My každý rok vyplácíme roční prémie v listopadové výplatě.
Uvedu tedy tyto prémie do kolonky za uplynulý kalendářní rok? Trochu mě mate že, když nechám zpracovat naším mzdovým programem vůbec mi tam ty roční prémie za uplynulý kalendářní rok neuvede.
Moc děkuji a přeji hezký zbytek dne. Pavlína