Re: Ukončení HPP v neděli
Zaměstnavatel asi věděl, proč ukončil PP až v neděli, ne? Tak se zeptejte jeho, jak to bude.
no on zaměstnavatel... zaměstnanec půlku měsíce v listopadu nechodil do práce... zaměstnavatel doufal že v neděli přijde a nepřišel... proto ukončil pracovní poměr. Také jsem říkala at to ukončí k poslednímu říjnu... ale nedal si říct,chtěl to až v neděli :-( a ted se bude divit že za tu neděli bude muset odvést ZP... zaměstnanec má neomluvenou absenci...
zajímat by Vás to mělo, neboť je možné, že s ukončením/neukončením PP budete mít jisté problémy. Nevím, jak to u Vás chodí, ale to, že jste zam-tele třeba na neoprávněné uk. PP neupozornila, budete mít třeba u zam-tele problémy. Možná ten, kdo to rozhodl, vůbec nezná Zák. práce (ač by měl)... Ale je to na Vás... Jaký §fem skončil PP?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
30. 11. 2015 19:56
Dobrý den, poradíte mi prosím někdo. Zaměstnavatel ukončil se zaměstnancem HPP 1.11.2015 tj v neděli. Když to zadám do programu pro mzdy, tak se mi vypočte "zvýšené " zdravotní pojištění je tomu prosím tak správně? Zaměstnavatel rozhodně za toho zaměstnance žádné ZP odvádět nebude chtít. Prosím o rady proč tomu tak je. Velmi děkuji