Re: Pracovní doba
Děkuji, pokusím se. Ještě bych se chtěla na dovolenou, když pracují pokaždé jiný počet hodin, jak se propočítává? Chápu, když má naplánováno, že půjde do práce a má pracovat 10 hodin. Proplatím dovolenou 10 hodin, a to mám počítat jako by jeden den dovolené?
Kdyby si bral dovolenou v tyto dny kdy pracuje 10 hodin, tak mu mám proplatit kolik dní? Nárok má na dvacet dní.
Re: Pracovní doba
U nepravidelné pracovní doby nemusí být 4 týdny dovolené 20 dnů. To musíte propočítat podle plánovaných směn.
Počtěte si třeba tady:
http://www.ucetnikavarna.cz/archiv/dokument/doc-d39222v49241-dovolena-ve-specifickych-pripadech/
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
1. 12. 2015 14:12
Prosím o radu, pročetla jsem všechny možné paragrafy atd. a nejsem si vůbec jistá.
Budu dělat mzdy pro zaměstnavatele, který provozuje restauraci. Zaměstnanci budou pracovat na jednosměnný provoz s nerovnoměrným rozvržením pracovní doby. Chci se zeptat, zda mohou mít danou měsíční mzdu, či hodinovou, dle skutečně odpracovaných hodin?
Děkuji.