Re: datum nást.musí souhlasit s dat.uzav
Aha, nedošlo mi, že se už řeší rok 2016. Sakra, ten čas letí!
Já bych v tom problém neviděla. Ovšem já taky nejsem úřednice na ÚP.
to mě právě také napadlo, pokud v podmínkách dotace je, že skutečný nástup musí souhlasit s faktickým nástupem, pak ano, tyto podmínky neznám,paní říkala - dle zákona, jenže já vzala ZP a ona možná měla na mysli Zákon o zaměstnanosti, děkuji paní VH. Pakliže by se nejednalo o dotaci, ale o běžný nástup, nemusí souhlasit datum nástupu s faktickým datem, když je nasnadě, že vznikla překážka (svátek) - je to tak prosím ? alespoň se tak dříve vykládalo. Svátek bude mít placený THP buď ve mzdě nebo dělník náhradou mzdy , moc děkuji.
Já mám ve všech pracovních smlouvách na dotace od ÚP začátek od prvního v měsíci. Na ÚP to nikdy neřešili. Ve smlouvě o dotaci konkrétně k tomuto nic není. Ze zkušeností s ÚP ale vím, že často trvají na nesmyslnostech, i když jim dle konkrétního ustanovení zákona dokážu opak.
... a to máte tak, když úředníci nemaj při pátku do čeho píchnout.. taky jsem se tady dohadovala s paní z ČSSZ že pan jednatel se MUSÍ dostavit na podpis protokolu, že NENÍ zastánce posíláním protokolu do datové schránky... a pak pan jednatel přijde, podepíše, odejde.. aniž by musel vytáhnout OP... takže tam mohl jít klidně náš údržbář... hlavně, že protokol je podepsán... Pěkný pátek!
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
4. 12. 2015 11:11
dobrý den, potřebuji si "ulevit" ... Volala paní z úřadu práce, že u pracovní smlouvy MUSÍ souhlasit datum nástupu do práce s faktickým datem nástupu do pracovního poměru, takže máme ŠPATNĚ pracovní smlouvu, když máme datum nástupu od 1.1. a paní fakticky nastoupí AŽ 4.1. ! nevymlouvala jsem jí to, ale nemyslím si, že to máme špatně, v rámci přidělené dotace to ale opravím ... jen se s tím nemůžu "srovnat" ..., mám za to, že i takto je to v pořádku, protože 1.1. je omluvitelná "překážka" - svátek, takže fakticky nastoupí 4.1. Jaký máte názor vy prosím ? děkuji jo