Re: Výpočet mzdy
Promiňte jsem .... Takže mě vyšla hrubá 18.136,- a čistá 14.550,-, jenže jsem to úplně zmrvila... Do svátku jsem dala jen 7,5 hodiny a do přesčasů nic, dala jsem to jen do kolonek svátky a přípl. SO+Ne... Ach jo... V jaké kolonce mám dát ty opravy v listopadu? A když tak na to koukám tak jsem stejně blbě udělala i září? To ovlivní průměrný výdělek???
Re: Výpočet mzdy
Spočítejte si, jaký měl být správný průměr. Možná ten rozdíl nebude tak velký, aby bylo nutné všechno opravovat. Při opravách dávám rozdíl do stejných kolonek, kde měly původně být. Hodiny svátku do svátku, sobota do víkendu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
7. 12. 2015 12:23
Dobrý den,
prosím můžete mi někdo zkontrolovat zda mám mzdy správně? A jak to udělat když jsou špatně vypočítané?
V říjnu zaměstnankyně má úvazek 7,5 hodiny denně. Pracovala ve svátek 15 hodin pak měla dvě soboty po 7,5 hodiny a pracovala noční jeden týden tedy 37,5 hodiny. Průměrný výdělek je 103,85
Pracuji s programem pohoda.
Jak postupovat v případě chyby? Musím to opravit v říjnu nebo to můžu upravit v listopadu?
Děkuji