Re: Náhrada mzdy u DPČ
Zaměstnankyně nemá nijak rozvrženou pracovní dobu, kolik hodin odpracovala, tolik napsala do výkazu práce. Výdělky v hrubém 9/2015 4.653,-, 10/2015 5.815,- a za 11/2015 530,- Kč. Opravdu nerozumím jak v tomto případě spočítat náhradu mzdy. Budu ráda za každou radu.
http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=1342819
http://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=1342653
Ano, mate pravdu, ted řeším DPC a spletla jsem se, ve smlove mame napsane, ze pracuje max polovinu tydenni pracovni doby, ale ve skutecnosti odpracuje pokazde jinak a treba v tom listopadu jen 2 hodiny a pak od 11.11. sla na neschopenku, tak prave nevim, jestli bude mit narok na nahrady. dekuji
Nic takového ve smlouvě, jen že nepřekročí polovinu týdenní pracovní doby. Jinak nic. Domlouvala se s ní vždy manažerka. Měli jsme ji jako operátorku, aby nabízela naše služby náhodně vybraným tel. číslům a kolik hodin odpracovala, na tolik si udělala za měsíc výkaz práce, dopředu neměla přesně dané, kdy bude chodit a tak...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
9. 12. 2015 18:45
Prosím o radu, z čeho se počítá náhrada mzdy u dohody o pracovní činnosti. Jde mi o to, že v září jsme přijali paní, která u nás pracovala na DPČ, v tomto měsíci si vydělala 3.195,- Kč čistého, v říjnu 4.005,- Kč čistého, v listopadu 390,- Kč čistého - odpracovala pouze 2 hodiny. Od 11.11. je na neschopence. Všechno jsem zadala do mzdového programu ten mi v měsíci listopadu nespočítal zdravotní pojištění, což chápu asi tak, že příjem nebyl vyšší než 2.500,- Kč, tak proto a vůbec mi to nespočítalo náhradu mzdy, tak tomu teda už nějak nerozumím. Poradí prosím někdo???? Moc děkuji.