Re: doklady při ukončení HPP
Zápočtový list vám měli předat v den ukončení PP. Na vystavení ELDP má zatím zaměstnavatel čas a potvrzení o zdanitelných příjmech osobně vystavuji zaměstnancům až v lednu následujícího roku, protože dopředu nevíme, zda bude platit stejný tiskopis jako v předešlém roce.
Re: doklady při ukončení HPP
Otázka je, jak se k tomu staví zaměstnavatel - jednou píšete o zrušení ve zkušební době, podruhé o výpovědi. Takže možná vám zaměstnavatel píše áčka, protože se domnívá, že jste dal výpověď, kde automaticky nabíhá 2 měsíce výpovědní doba.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 12. 2015 8:20
Prosím, je někde konkrétně uvedeno do kdy musí zaměstnanec dostat doklady při ukončení prac. poměru – kromě nekonkrétného má dostat tyto doklady? K 30.11. jsem končil HPP – zrušení ve zkušební době, bylo mi jasné že mi zápočťák hned nedají, a tak jsem do výpovědi napsal aby mi výplatní párku, potvrzení k zúčtování daně, ELDP, i potvrzení o zaměstnání poslali domů. Sice jsem 15.12. poštou dostal výplatní pásku, ale nic jiného. Napsal jsem mzdovce/personální ale ta dělá mrtvého brouka. Chci napsat řediteli firmy a rád bych tam uvedl i konkrétní §. Děkuji za radu.