Re: zapomenutá dovolená
Tak jestli už je letos OSVČ, tak bych po domluvě s ním udělala opravu klidně v listopadu, stejně bude podávat DP. A ještě jsem si uvědomila - to DP by musel dělat i kdyby v listopadu neměl zaměstnání - měl by povinnost, protože mu srazíte zálohovou daň bez podepsaného prohlášení.
Re: zapomenutá dovolená
Hm, to mi právě taky nejde. Tím, že jsem v listopadu zadala, že ukončil PP k 31.10.2015, tak není už v evidenčním stavu. Pokud v prosinci vymažu ukončení, tak se mi ani nenačte průměrný výdělek a dovolená se přepočítá místo 3,5 dní tak na 6,5 dne, což je taky špatně. Takže právě nevím, jak to v tom programu udělat. Asi budu muset zavolat do HELIOSU. Děkuji za rady. pěkný den
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
16. 12. 2015 10:14
Prosím o radu, zapomněla jsem proplatit zaměstnanci, který u nás v říjnu ukončil pracovní poměr dovolenou. Prosím o radu co s tím? Až budu v lednu dělat výplatu za prosinec, mám mu normálně zbylou dovolenou proplatit? Děkuji.